Menu Sluiten

Nieuwsoverzicht

Gesloten vanwege de COVID-19 maatregelen

Beste bezoeker,

Gezien de situatie die ontstaan is door het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen. Dit betekent dat wij de maatregelen en adviezen van de regering en het RIVM opvolgen. Hoe het er nu naar uit ziet, zal ons eerstvolgende spreekuur weer plaatsvonden op 2 mei.

Omdat dit een uitzonderlijke situatie is, zullen wij in deze periode wel zaken behandelen via de mail. Heeft u een juridische vraag waarbij u onze hulp wilt? Stuur dan een mail naar info@rechtswinkelbest.nl met daarin een uitgebreide omschrijving van de zaak. Het is van belang dat u uw vraag zo uitgebreid mogelijk van uitleg voorziet en alle relevante stukken meestuurt (zoals een contract of testament). Onze medewerkers zullen dan uw zaak in behandeling nemen.

Wij zullen u vragen een intakeformulier in te vullen en naar ons op te sturen. Dit kunt u hieronder downloaden en alvast meesturen met uw vraag.

Onze standaard werkwijze is de volgende: op de eerstvolgende zaterdag worden alle via de mail binnengekomen vragen van die afgelopen week verdeeld onder onze medewerkers. De medewerkers nemen kennis van uw vraag en zullen naar aanleiding hiervan waarschijnlijk telefonisch contact met u opnemen of u een aantal vragen via de mail stellen. Aan de hand van de door u beschikbaar gestelde informatie stellen zij een adviesbrief op. Deze concept-adviesbrief sturen ze ter controle op naar een kwaliteitsmedewerker. Een kwaliteitsmedewerker is een ervaren medewerker die daarnaast ook werkzaam is in de praktijk. Hij of zij kijkt de brief na en voorziet de brief van feedback. De medewerkers verwerken de feedback en sturen de adviesbrief vervolgens via de mail naar u op (in gezamenlijk overleg is het mogelijk de brief via de post te versturen). Dit tijdspad neemt ongeveer 2 weken in beslag. Mocht er sprake zijn van een dwingende termijn, dan is het na overleg wellicht mogelijk de brief versneld op te sturen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *