Menu Sluiten

Nieuwsoverzicht

Aanvullende maatregelen COVID-19

De maatregelen rondom COVID-19 treffen helaas ook onze werkwijze als Rechtswinkel Best. We willen iedereen blijven voorzien van gepast juridisch advies. U bent dus nog steeds van harte welkom iedere zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 op onze locatie.

De gezondheid van onze medewerkers staat centraal. We vragen u daarom wel rekening te houden met de volgende nieuwe maatregelen van Rechtswinkel Best:

  • Plan uw afspraak van tevoren in
  • Draag bij het binnenkomen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.
  • We werken met minder juridische adviseurs op locatie. Hierdoor kan het zijn dat u langer moet wachten. Bij drukte kunnen we een medewerker telefonisch met u in contact brengen zodat u aan de telefoon of via een zoom-meeting uw probleem kunt uitleggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *