Menu Sluiten

Corona maatregelen

Vanwege de maatregelen rondom het COVID-19 hanteren wij een iets andere werkwijze. We willen iedereen blijven voorzien van gepast juridisch advies. U bent dus nog steeds van harte welkom iedere zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 op onze locatie. Wij zullen hierbij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zo zullen wij een mondkapje dragen, 1.5 meter afstand houden en zal er desinfectiemiddel aanwezig zijn. Daarnaast willen wij ook aan u vragen om bij het binnenkomen een mondkapje te dragen en natuurlijk 1.5 meter afstand te houden.

Om een zo goed mogelijke spreiding van cliënten te bewerkstelligen dient u vooraf voor een intakegesprek in te plannen. Via deze pagina kunt u zich inschrijven op een datum en tijdsslot.

We werken met minder juridische adviseurs op locatie. Hierdoor kan het zijn dat u langer moet wachten. Afhankelijk van de drukte kan het zijn dat u mogelijk buiten moet wachten tot u aan de beurt bent. Het kan ook zijn dat we u vragen om op een ander moment terug te komen.

Let op! Heeft u koorts of bent u verkouden? Kom dan niet. Het is nog steeds mogelijk om uw vragen via de mail aan ons te laten weten. Volg hiervoor onderstaande werkwijze.