Menu Sluiten

Coronamaatregelen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hanteren wij een iets andere werkwijze. Wij willen graag iedereen blijven voorzien van gepast juridisch advies. U bent dus nog steeds van harte welkom iedere zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 op onze locatie. Wij zullen hierbij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zo zullen wij 1.5 meter afstand houden en zal er desinfectiemiddel aanwezig zijn. Daarnaast willen wij ook aan u vragen om 1.5 meter afstand te houden.

Om een zo goed mogelijke spreiding van cliënten te bewerkstelligen, dient u vooraf voor een intakegesprek in te plannen. Via deze pagina kunt u zich inschrijven op een datum en tijdsslot.

We werken met minder juridische adviseurs op locatie. Hierdoor kan het zijn dat u langer moet wachten. Afhankelijk van de drukte kan het zijn dat u mogelijk buiten moet wachten tot u aan de beurt bent. Het kan ook zijn dat we u vragen om op een ander moment terug te komen.

Let op! Heeft u koorts of bent u verkouden? Kom dan niet. Het is nog steeds mogelijk om uw vragen via de mail aan ons te laten weten. Volg hiervoor de onderstaande werkwijze.